Реализирана уште една успешна крводарителска акција на општинската администрација

Општина Струмица денеска ја реализираше традиционалната крводарителска акција, а по повод 8 септември – Денот на независноста на Република Македонија и 11 септември – Денот на ослободувањето на Струмица.