Во дворот на џамијата во турското маало поставена урбана опрема

Деновиве Општина Струмица одговори позитивно на барањето на членовите на џамискиот одбор во Струмица, по што ЈПКД „Комуналец“ во дворот на џамијата во турското маало , реализираше активност на поставување урбана опрема.