Започнаа образовните обуки за проектот „Поддршка на Старт ап бизниси за млади“

Општина Струмица денеска започна со реализација на образовните обуки во рамките на проектот „Поддршка на Старт ап бизниси за млади“, финансиран од општинскиот буџет и од Фондацијата Отворено општество Македонија.