В петок во Домот на АРМ ќе се одржи граѓански проектен форум

Граѓаните на општина Струмица и годинава ќе имаат можност да предложат и изгласат приоритетни проекти, кои ќе бидат имплементирани од страна на Општината во периодот 2016 -2017 година. Тоа ќе се случи в петок во Домот на АРМ, во рамките на граѓанскиот проектен форум, на кој ќе бидат презентирани планираните проекти од Стратегиите – акциските планови за образование, социјална заштита, млади и соработка со граѓански организации.