Прекинато е водоснабдувањето на три улици во градот

Поради отстранување на дефект на водоводовната линија, денеска, во периодот од 10,00 до 12,00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на булеварот „Гоце Делчев“ од бројот 110 до бројот 120, односно на фирмите „Тозо“, „Отпресоци“ и останатите во зградата на поранешен „Младост“. Во истиот период, а поради отстранување на дефект на водоводна цевка, водоснабдувањето ќе биде прекинато и на улицата „Маршал Тито“ на потегот од улицата „Први мај“ до улицата „Ѓуро Ѓаковиќ“ и на улицата „Брегалница“.