Одбојкарскиот клуб „Струмица“ го освои Купот на Македонија

Одбојкарскиот клуб „Струмица“ го освои Купот на Македонија.Во преполната сала во Василево екипата на Струмица беше поуспешна од екипата на одбојкарскиот клуб „Сушево“ со резултат 3:1. Одбојкарскиот клуб „Струмица“ финансиски е поддржан од општина Струмица. Честитки до одбојкарите на „Струмица“ и тренерот Кирил Ричлиев.