Почна санирањето на оштетените гранитни плочки

Почна санирањето на оштетените гранитни плочки. Денеска нови плочки на местото на искршените се поставуваа на улицата „Јосиф Јосифовски“. Со санацијата ќе бидат опфатени и делови со оштетени плочки на плоштадот „Гоце Делчев“.