Подземниот паркинг од денеска со автоматизирана рампа за влез и излез на возилата

Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ од денеска воведе автоматизирана рампа за влез и излез на возилата во подземниот паркинг под плоштадот „Гоце Делчев“. За оваа новина во управувањето со подземниот паркинг, информираше Верица Узунова, директор на претпријатието.