Булеварот „Маршал Тито“ ќе добие нов лик

По извршените подготовки Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ почна со поставување на жардинериите на  булеварот „Маршал Тито“ на потегот од кружниот тек кај ЕВН до излезот од градот кон населеното место Куклиш.