Ќе се асфалтира главната патека на градските гробишта

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работат на главната патека на градските гробишта во Струмица. Се чистат тревите покрај патеката, а се отстрануваат земјата и другите наноси од неа.