Фестивалската понуда на „Струмица опен фест“ го наполни градскиот парк

Градскиот парк во Струмица синоќа беше преполн со луѓе кои уживаа во богатата понуда на „Струмица опен фест“. Втората фестивалска вечер понуди незаборавни мигови за љубителите на поезијата, театарот и хип хоп музиката,