Учениците од СОУ „Јане Сандански“ донираа играчки во градинката „Детска радост“

Учениците од средното општинско училиште „Јане Сандански“ го одбележаа Меѓународниот ден на детето. Детските играчки кои ги собраа во добротворната акција која ја спроведоа во изминатите денови, денеска, ги донираа на децата во сите клонови на градинката „Детска радост“.