Градоначалникот Заев им подари новогодишни пакетчиња на децата од социјално загрозени семејства

Традиционално и оваа како и минатите години, градоначалникот Зоран Заев и општина Струмица им подарија новогодишни пакетчиња на децата од социјално загрозените семејства. Новогодишното дружење се одржа во домот на АРМ, каде што дечињата во присуство на нивните родители се радуваа и фотографираа со Градоначалникот и Дедо Мраз. Градоначалникот Зaев им посака многу здравје, среќа и успех во Новата 2016 година.