Поради дефект прекинато е водоснабдувањето во Софилар

Поради дефект на водоводна цевка до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на корисниците во населбата Софилар ( улица Ѓуро Салај) АТШ Берово. Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работат на отстранување на дефектот.