Костадинов: Рамазанските празнувања нека ви донесат мир, благосостојба и хармонија во вашите души и семејства

Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, уште еднаш потврди дека е голем почитувач на духовните вредности, заедништвото и разбирањето меѓу луѓето од различните верски заедници.