Градоначалникот Заев: Да помагаме колку што може повеќе така и нашиот живот ќе биде подобар

„Да помагаме колку што може повеќе заради тоа што и нашиот живот ќе биде подобар“, ова е пораката која ја упати градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, од синоќешниот новогодишно – божиќен хуманитарен концерт кој што се одржа во домот на АРМ во Струмица. Со купените влезници и дополнителните парични средства кои што ги донираше, тој го поддржа лекувањето на Мартина Манушева, а со тоа уште еднаш, како безброј пати досега,  на дело ја потврди својата хуманост.