Одбележана 66-годишнината од убиството на петте струмички студенти

Пред спомен обележјето во малиот градски парк, денеска, беше одбележана 66-годишнината од убиството на петте струмички студенти Борис Белев, Мирко Пецев, Ѓорѓи Костуранов, Стево Топчев и Ѓорѓи Јармов.