Loading Events
  • This event has passed.
08 January Wednesday

Божиќен концерт 2020

08 January 2020, 20:00 - 08 January 2020, 23:00
НУЦК „Антон Панов“, Моша Пијаде 1
Струмица,

Традиционален новогодишно-божиќен концерт кој се одржува секоја година од страна на учениците од СОУ „Јане Сандански“. Оваа година гимназијалците го подготвуваат десеттото – јубилејно издание на овој настан.

Details
Venue
Venue Name: НУЦК „Антон Панов“
Address: Моша Пијаде 1
Струмица,
Organizer
Organizer Name: СОУ „Јане Сандански“