Loading Events
  • This event has passed.
29 March Sunday

Струмички карневал 2020

29 February 2020, 18:00 - 01 March 2020, 18:00
Градски плоштад „Гоце Делчев“, Струмица,

Несомнено најлудата ноќ во гоината во нашиот град. Многу забава, музика и нормално многу маски. Струмица буквално живее во карневалска еуфорија во деновите на нашиот карневал. Карневалска поворка со стотици маскирани учесници од земјава и странство, луди забави до раните утрински часови и детски карневал во недела, секако станаа главна карактеристика на градот низ годините кои изминаа.

Details
Start: February 29, 2020 @ 18:00
End: March 1, 2020 @ 18:00
Venue
Venue Name: Градски плоштад „Гоце Делчев“
Address: Струмица,
Organizer
Organizer Name: Општина Струмица