Отворен вториот меѓународен саем Струмица Експо

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев го отвори вториот меѓународен саем за производство, трговија и услуги Струмица Експо. На саемот учествуваат околу 40 изложувачи од Македонија, Бугарија, Грција и Полска. Струмица Експо ќе биде отворен до 04.11.2006 година (сабота) до 19 часот