Во четврток ќе се одржи одложениот Избор за спортист

Изборот на спортист на општина Струмица за 2006 година кој минатата недела беше одложен, ќе се одржи во четврток на 28.12.2006 година со почеток во 20:30 часот во ноќниот клуб Select. SMS гласањето за номинираните спортисти продолжува и ќе трае заклучно со 28.12.2006 година до 08.00 часот