Втора буџетска форумска сесија

Втора буџетска форумска сесија

Втората форумска сесија ќе се одржи на ден 19.11.2021 година (петок) во 18:00 часот во ДОМ на АРМ (Голема Сала). Втората буџетска форумска сесија е во реализација на програмата Форуми во заедницата – Буџетски форум во Општина Струмица 2021/2022 година.

Документи:

  1. Покана – линк (.pdf)
  2. Агенда – линк (.pdf)