Денеска се асфалтира во индустриската зона блок 9

Денеска се асфалтира во индустриската зона блок 9

По претходно завршените подготвителни работи, се асфалтира дел од булеварот „Братство Единство“ и крак од улица број 1 во индустриската зона 9 во вкупна должина од околу 300 метри. Со овие зафати општина Струмица обезбедува солидни услови и дава голема поддршка на развојот на локалната економија.