Заврши реконструкцијата на паркот спроти Глобал

Заврши реконструкцијата на паркот спроти Глобал
Заврши реконструкцијата на паркот спроти Глобал.
Општина Струмица добива уште едно разубавено и функционално место за одмор и релаксација во центарот на Струмица.
Продолжуваме со исто темпо, неуморно и посветено, кон креирање на современи решенија и можности во интерес на жителите на општина Струмица, кон прогрес!