Отворен повик за годишната LEAD MK стипендирана програма

Home / Вести / Отворен повик за годишната LEAD MK стипендирана програма

Би сакале да ве информираме дека во тек е отворениот повик за годишната LEAD MK стипендирана програма, која се реализира во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество. LEAD MK стипендираната програма преставува современа програма за лидерство и застапување за младите на возраст 18-25, да ги подобрат своите вештини и знаења, и преку нив да придонесат за позитивен развој на своето опкружување.
Апликациската форма и целосниот повик за апликации може да го најдете на следниов линк.
Повикот за апликации е отворен до 4 октомври, 12:00 на пладне.