Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица

Home / Вести / Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица

Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица. За поголема безбедност во сообраќајот, поставени се нови сообраќајни знаци и вештачки издадености на патот (легнати полицајци) на крстосницата на улицата „Младинска“ со улицата „Ѓорѓи Василев“ во градот и околу основното училиште и на дел од крстосниците во населеното место Куклиш.