Советот ја одржа 27-та седница

Home / Вести / Советот ја одржа 27-та седница

Членовите на Советот на општина Струмица, денеска, ја одржаа 27-та седница на која што расправаа и донесоа одлуки по 72 точки од повеќе области во надлежност на Општината, а во интерес на граѓаните.