Јавен повик за избор на консултант за изработка на „Програма за развој на социјално претприемништво„

Home / Вести / Јавен повик за избор на консултант за изработка на „Програма за развој на социјално претприемништво„
Општина Струмица распишува јавен повик за избор на консултант за изработка на Програма за развој на социјално претприемништво.
За да ја видете целата содржина на јавниот повик посетете го следниов линк.