Од оваа дистанца, откажувањето на карневалот беше многу исправна одлука

Од оваа дистанца, откажувањето на карневалот беше многу исправна одлука

За актуелната состојба со корона вирусот, мерките коишто ги презема Општина Струмица за да го спречи неговото ширење и почитувањето на тие и мерките на Владата на Република Северна Македонија, градоначалникот Коста Јаневски зборуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна ТВ.