Градоначалникот Јаневски на свеченото доделување на дипломите на учениците од СОУ „Никола Карев“

Во прекрасна атмосфера синоќа во амфитеатарот во големиот градскиот парк беа доделени дипломите на учениците кои во учебната 2017/2018 година го завршија своето образование во средното општинско училиште „Никола Карев“. На свечениот чин на доделувањето на дипломите присуствуваа и градоначалникот Коста Јаневски и членови на Советот на општина Струмица.