Заврши седмото издание на Струмица опен фестивал 2018 со рекордна посетеност

Со последниот концерт на големата опен фест сцена на плоштадот „Гоце Делчев“ кој се одржа синоќа заврши седмото издание на Струмица опен фестивалот. Како и претходните две вечери, плоштадот беше преполн со луѓе кои одлично се забавуваа  и уживаа во настапите на Црвена Јабука, Дубиоза колектив, Саша Ковачевиќ и ASTRA-ION PROJECT. Годинашното издание на Струмица опен фестивалот понуди квалитетна културно – забавна програма, а потврда за тоа е што сите настани кои што се одржаа на неколку локации во градот имаа рекорден број посетители од земјата и странство.