Парталов:За да го забошоти хаосот во партијата ВМРО ДПМНЕ измислува гнасни лаги

Секретарот на општина Струмица, Кирил Парталов, денеска, одржа прес конференција на која ги демантираше и ги нарече гнасни, дрски и неумесни лагите кои вчера ги кажа Катица Марангозова на прес конференцијата на советничката група на ВМРО ДПМНЕ.