Општина Струмица апелира за совесно однесување кон урбаната опрема

Заради зголемена фреквенција во летниот период, особено, во вечерните часови на плоштадот „Гоце Делчев“, градскиот парк и сите урбано уредени локации во градот, како и за зголемена безбедност на граѓаните, општина Струмица апелира за совесно однесување кон урбаната опрема, односно, да не се уништува, затоа што таа е поставена за да биде во служба на сите граѓани.