Во Струмица е отворена втората COCA – COLA Активна зона

Во градскиот парк во Струмица, Пивара Скопје и Coca-Cola компанијата заедно со Општина Струмица ја пуштија во употреба втората Coca-Cola aктивната зона. Отворањето на активната зона во Струмица е во рамките на долгорочниот проект „Coca-Cola активни зони“ кој ќе се реализира во повеќе општини ширум земјава.