Градоначалникот Јаневски се сретна со амбасадорот на Делегацијата на ЕУ во Македонија Самуел Жбогар

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, денеска, се сретна со амбасадорот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија, Самуел Жбогар. На средбата, на која присуствуваа и нивните соработници, градоначалникот Јаневски од негово лично име и од името на граѓаните на општина Струмица се заблагодари за реализацијата на проектот