Градоначалникот Заев: Сега е време за хуманост и солидарност кон семејствата на настраданите од невремето

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, на вечерашната прес конференција апелираше да му се помогне на Скопје и населените места, да им се помогне на граѓаните кои се најзагрозени од невремето.