Општина Струмица испрати помош во погодените подрачја од невремето

Општина Струмица испрати помош во подрачјата погодени од невремето што ги зафатија скопскиот и тетовскиот регион. Уште во раните утрински часови заминаа околу стотина луѓе и специјални возила од