Паркиралишта Струмица“ ја обновува хоризонталната сигнализација

Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ деновиве врши обновување на хоризонталната сигнализација на улиците во градот. По пролетното обележување со кое беа опфатени пешачките и осовинските линии, стрелките,