„ПОРАКА“ и ООУ „Видое Подгорец“ со заедничка работилница „Есенска подготовка на зимница“

Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „ПОРАКА“ од Струмица во просториите на Социјалниот клуб, а во соработка со учениците од основното општинско училиште „Видое Подгорец“ одржа работилница под наслов „Есенска подготовка на зимница“.