Градоначалникот Заев им подари пакетчиња на децата од социјално загрозени семејства

Во пресрет на божиќните празници, денеска, децата од социјално загрозените семејства добија пакетчиња од градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев. Околу стотина пакетчиња беа поделени на деца од населените места Вељуса, Просениково, Банско и Градско Балдовци. Шеесет новогодишно – божиќни пакетчиња беа доставени и во католичката црква во Струмица.На овој начин, градоначалникот Зоран Заев, уште еднаш ја потврди својата хуманост и континуирана грижа за децата од општина Струмица.