Во организација на Младинскиот совет се оддржа петтиот велигденски хуманитарен концерт

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, синоќа во големата сала на центарот за култура „Антон Панов“ се одржа велигденски хуманитарен концерт, а во организација на Младинскиот совет и со поддршка на општина Струмица.На концертот кој се одржа по петти пат настапија младите струмички таленти, а со своето присуство хуманоста ја потврдија поголем граѓани, меѓу кои и претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф Христов и членови на истиот.