Струмица домаќин на регионалната музичка ревија на пензионерите

Во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ денеска се одржа регионалната 13-та музичка ревија на песни и игри во која учествуваа пензионери од осум општини од источна Македонија. Срдечно добредојде им посака претседателот на Советот на општина Струмица,