Претставници на општина Струмица положија цвеќе на местото на хелкоптерската несреќа

Претставници на општина Струмица предводени од секретарот Кирил Парталов, денеска, положија свежо цвеќе на местото на хеликоптерската несреќа која што лани се случи во индустриската зона „Север“, а по повод годишнината од оваа трагедија.

На одбележувањето на годишнината од несреќата присуствуваа и членови на семејствата на загинатите пилоти Драган Мицев, Иљо Лопатички, Марјан Трајковиќ и Тоде Орешков.