Во ООУ „Видое Подгорец“ се одржа показен час за децата од детската градинка

Во основното општинско училиште „Видое Подгорец“ денеска се одржа показен час по физичко и здравствено образование за децата од градинката „Детска радост“ Клон 3 голема група. Показниот час беше одржан од страна на наставниците по физичко и здравствено образование, а дечињата од градинката уживаа во сите спортски активности кои што им беа презентирани.