Се става нов асфалтен слој на улицата „5-ти Ноември“

Согласно програмата за улици и патишта, а со средства од буџетот на општина Струмица за 2015 година, денеска, почна поставувањето нов асфалтен слој на улицата „5-ти Ноември“ во Струмица и тоа од „Јаворот“ до улицата „Бетовенова“. Нов асфалт АБ 11 во дебелина од 4 сантиметри ќе биде поставен на вкупна површина од 2.050 метри квадратни.