Градоначалникот Заев оствари средба со претставници на Младинскиот совет

Денес, во пресрет на Денот на заштитниците на Струмица, градоначалникот Зоран Заев ја оствари традиционалната средба со претставници на Младинскиот совет , која се одржува секоја година во периодот пред донесување на Буџетот на Општина Струмица.