Се одржа завршна конференција на здруженијата на граѓани поддржани од општина Струмица

Во организација на Центарот на заедницата и општина Струмица, денеска, се одржа завршна конференција со здруженијата на граѓани кои добија финансиска поддршка од општинскиот буџет за оваа 2015 година по за реализација на нивните проектни активности.Денеска се одржува завршна конференција на која што сите здруженија на граѓани, кои на една јавна и траснпарентна процедура конкурираа за финансиска поддршка од буџетот на општина Струмица