За спомен обележјето на загинатите во хеликоптерската несреќа доставени се три идејни решенија

По распишаниот конкурс за изработка на идеен проект за подигање спомен обележје на загинатите членови на екипажот од хеликоптерската единица на МВР доставени се три идејни решенија.