Поради изведба на водоводни зафати прекинато е водоснабдувањето на улицата „Климент Охридски“

Поради изведба на водоводни зафати и денеска до 14 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Климент Охридски“, односно, на потегот од улицата „Ленинова“ до улицата „Гоце Делчев“. Прекин во водоснабдувањето во истиот термин, ќе има и на улицата „Киро Абрашев“ на потегот од улицата „Елка Јанкова“ до улицата „Димитар Цветинов“, а поради отстранување на дефект во водоводната мрежа.