Започна пролетната градежна офанзива во општина Струмица

Започна пролетната градежна офанзива во општина Струмица

Претседателот на Советот на општина Струмица Марјан Даскаловски денеска беше на улицата „Мануш Турновски“ од каде започна ставањето втор асфалтен слој. Со офанзивата ќе бидат опфатени и градот и населените места.

Градоначалникот Костадин Костадинов најави дека општина Струмица ќе инвестира и во услови на криза за да го  јакне стопанството, а граѓаните ќе ги добијат најдобрите услови за живот.